Salutació de l’alcalde, Lluís Giralt, al programa de Sant Pau 2015

posted in: articles | 0

Benvolguts ribetans i ribetanes,

En primer lloc, deixeu-me expressar la meva satisfacció personal per poder-vos saludar com a alcalde de Sant Pere de Ribes des d’aquest programa. Ser el vostre alcalde en aquesta festa tan estimada que és Sant Pau és una de les satisfaccions més grans que pot sentir un ribetà. Agraeixo de tot cor haver tingut aquesta oportunitat.

Sant Pau és una festa amb arrels, però que ha anat evolucionant al ritme de la nostra societat. Un any més serà un moment per trobar-nos i gaudir de les places i els carrers engalanats i de tants moments, sempre iguals i sempre diferents, com la traca, les cercaviles,el cant dels goigs, el concert i el ball o les activitats de les entitats.

A Ribes sabem celebrar festes. Per a nosaltres són un moment de joia però, també, un símbol d’identitat i de cultura. En gaudim i donem continuïtat a una tradició centenària.
Per fer una festa com la nostra, cal l’esforç de molta gent: persones i col·lectius. A tots ells agraeixo el treball. A la festa tots hi som cridats i tothom hi té un paper.

Estem de festa, però vivim moments de gran dificultat. Com a municipi i com a país tenim reptes importants que afecten el dia a dia de la gent i el nostre futur. Ho tindré ben present quan, amb tots vosaltres, pugi i baixi de l’ermita renovant l’antiga tradició en què ens reconeixem com a comunitat.

Us animo, doncs, a participar en aquesta celebració plena de bullici i calidesa enmig de l’hivern que ens recorda que, malgrat els temps que corren, som una comunitat molt viva. Amb fred, com correspon al gener, però també amb alguna ullada de sol que la faci ben lluïda, us desitjo bona festa major.

Festa Major de Sant Pau, 25 de gener de 2015

Portada Programa FM Sant Pau 2015
Portada Programa FM Sant Pau 2015
Share Button