Junts, aprofitem l’oportunitat

posted in: El Comú | 0

Els procesos administratius per fer possible l’inici de les obres de rehabilitació a l’Ajuntament ja estan prácticament finalitzats. Estem tirant endavant un pla de reactivació que dóna feina a empreses i ciutadans del municipi i millora els equipaments municipals. No ha sigut fàcil: ha calgut un treball d’intensa anàlisi de les possibilitats econòmiques pròpies i de negociació amb altres administracions per aconseguir finançaments. També, un esforç molt important dels treballadors de la nostra institució i, sobretot, d’una voluntat política clara.

El ritme és trepidant perquè sabem que tenim pocs mesos, que el mandat que tenim és molt breu (falten sis mesos per a les eleccions) i que vivim una oportunitat única.

Per això l’hem volguda aprofitar a fons. Malgrat les dificultats econòmiques i polítiques i el poc temps que tenim, hem format govern perquè volem canviar dinàmiques. I ho estem fent. Ens varem comprometre a ser més propers al ciutadà, a escoltar-lo. I ho estem fent. Ens hem volgut apropar a les persones que s’impliquen en les dinàmiques cíviques, socials, culturals, educatives i esportives. I ho estem fent.

I el que ens ha agradat més és poder-ho fer junt amb altres forces en un exercici que considerem enriquidor i que té com a base valors tan importants com la cooperació, el diàleg permanent i la creació d’àmbits de confiança i projectes comuns en benefici de tots. Mai a Sant Pere de Ribes hi havia hagut tant de diàleg com en l’actualitat.

La història ha volgut que la nostra experiència al capdavant del municipi sigui paral·lela al procés de recuperació del dret a decidir le propi futur que està vivint el país. Com va dir el president Mas, és hora de treballar en les coses més essencials. Això és el que hem volgut fer a Sant Pere de Ribes. Hem hagut de prioritzar, però som ben concients que hi ha necessitats que cal atendre i que cada cop és més urgent atendre. I ho farem.

Grup Municipal CiU-ViA

lluisanna (12)

Share Button