Et toca de prop: vols participar en l’elaboració del nou pressupost de l’Ajuntament?

posted in: Notícies | 0

Les coses més bàsiques: el manteniment del teu carrer, la il·luminació, la recollida de les escombraries. Coses que afecten els teus fills: les llars infantils, les activitats per a infants, els parcs públics. Coses que afecten la teva qualitat de vida: el medi ambient, l’activitat cultural al municipi. Els teus interessos: la promoció de l’activitat econòmica, la seguretat, etc. Tots aquests temes depenen dels pressupostos municipals. Que una partida de l’Ajuntament tingui més o menys diners té un impacte directe en la teva vida. Et convé estar-ne al cas.

A diferència de governs anteriors, CiU-ViA i UM9 tenen clar que la participació és essencial i que tens dret a conèixer, opinar i intervenir en l’elaboració dels pressupostos. Per aquest motiu, tal com vam fer l’any passat, hem convocat ja les sessions participatives per a l’elaboració del pressupost municipal 2015. T’hi esperem, perquè són temes que et toquen de prop.

Les sessions participatives es repartiran en dues parts: en la primera es treballaran els diversos àmbits de la gestió municipal i en la segona, les sessions de retorn, es mostrarà com quedaran un cop incorporades les propostes.

A la primera sessió es tractarà d’urbanisme, via pública i medi ambient. Serà a Ribes el 19 de novembre. A la segona es tractarà d’ocupació, serveis social si promoció econòmica i tindrà lloc a les Roquetes el dia 20. La tercera estarà dedicada a salut, educació, esports, cultura i joventut i serà el dia 26 a Ribes. La quarta, que tindrà lloc a les Roquetes el dia 27, estarà dedicada a alcaldia, hisenda, recursos humans, noves tecnologies i governació.

Les sessions de retorn seran el dia 10 de desembre a Ribes i l’11 de desembre a les Roqutes. Totes les sessions començaran a les 19 hores i tindran lloc a Can Puig, a Ribes, i la Vinya d’en Petaca, a les Roquetes.

Cartell de les sessions participatives
Cartell de les sessions participatives

 

Share Button