Hem votat

posted in: notícies | 0
Share Button

Hem votat. Però això ha suposat un esforç de molta gent, un esforç que sovint ha comportat risc i molèsties, com feia molt de temps que no vèiem. Ho agraïm a totes les persones que han col·laborat en l’organització del referèndum. Molt especialment a les que voluntàriament han presidit i gestionat les taules. També a les que han portat la logística, que han integrat els comitès de defensa, que han ajudat a mantenir ocupats i actius els centres. A totes elles, moltes gràcies.

Hem votat. Hem pogut veure l’actitud professional i intel·ligent en una situació extrema que han adoptat els mossos. Ells, els bombers i els serveis públics ens han mostrat, una vegada més, el país de qualitat que som i que podríem ser. A tots ells, moltes gràcies.

Hem votat. Hi ha hagut ciutadans que s’han inclinat pel no. Per a ells, potser, el vot encara ha estat més difícil que per als que hem donat suport al sí. Des del més profund respecte i reconeixement, afirmem: som un poble. Entenem el vostre missatge i responsablement l’escoltem.

Hem votat. Hem vist la bèstia desfermada en forma de repressió. Mirarem de no odiar, però també mirarem de no oblidar. Posarem, això sí, els somriures de set anys en un plat de la balança i pesaran més que l’horror d’un dia.

Hem votat. Els ciutadans s’han autodeterminat. Volem expressar confiança en el Govern en l’aplicació del resultat i la convicció que encertaran en les decisions difícils i transcendentals que adoptaran en els propers dies.

Hem votat. Visca Catalunya Lliure. Independència.

Votat

Share Button