PDeCAT-ViA aposta pel diàleg en la crisi de la #RuaSummer de #LesRoquetes

posted in: notícies | 0
Share Button

Davant els problemes en la Rua Summer, des de PDECAT-ViA volem expressar la nostra solidaritat amb la ciutadania i els participants. Manifestem, així mateix, el nostre desig que els malentesos entre les entitats implicades es resolguin positivament pel bé d’una activitat que agrada molt a tothom, atreu nombrosos visitants, beneficia el comerç i la restauració local i dona prestigi a les Roquetes i al conjunt del municipi.

Ens oferim a mediar facilitant el diàleg entre els agents socials implicats alhora que instem l’Ajuntament a adoptar una actitud sensible i conciliadora, que contribueixi al bon funcionament d’activitats tan importants per a la dinàmica cultural local.

summer-225x300

Share Button