L’Ajuntament de tots, el volem obert!

posted in: notícies | 0
Share Button

Després de cinc anys d’obres, l’Ajuntament encara està empantanegat. Sembla que els socialistes no saben gestionar adequadament els serveis tècnics de l’Ajuntament perquè treballin amb l’eficàcia i celeritat pròpies d’una administració pública moderna en un tema tan sensible com és l’obertura de l’edifici de l’Ajuntament.

Que l’Ajuntament continuï tancat és un problema per molts motius: d’una banda, desdibuixa la institució local, ja prou desdibuixada per l’ambigüitat entre Ajuntament i Edifici institucional de les Roquetes amb què juguen el socialistes. Pel que fa a l’atenció als ciutadans i al funcionament ordinari, ha fet caure els serveis municipals en la provisionalitat i la precarietat. Finalment, l’impacte sobre el barri on està ubicat l’ajuntament i els establiments que el volten és cada dia més insuportable. La pèrdua de contenidors per a les deixalles, que obliga els veïns a desplaçar-se i contribueix a l’embrutiment general de la zona n’és un exemple concret.

 L’Ajuntament de tots, aquest edifici que alhora és un servei i també un símbol, el volem obert i des de PdeCat-ViA treballarem perquè sigui així i ajudarem els ciutadans a expressar-ho. L’Ajuntament de tots, el volem obert!

L'Ajuntament de tots. El volem obert!

Share Button