La residència TEGAR avança: destapem les causes del retard

posted in: Uncategorized | 0
Share Button

El grup municipal CiU-ViA s’ha posat en contacte amb responsables del govern de la Generalitat per conèixer en quin estat es troba el procés d’obertura de la residència al carrer Grallers de Les Roquetes, gestionada per TEGAR.

Ens han comunicat que el procés s’està tirant endavant des de fa mesos, amb la finalitat d’adaptar l’acció a la normativa actual. Les diverses administracions implicades han desenvolupat les accions de gestió administratives per tal de que l’obertura dels pisos sigui una realitat. Aquest procés s’ha allargat més del que estava previst inicialment a causa de canvis normatius. Ha calgut fer una revisió dels espais i del nombre de persones assistides. En aquesta adaptació també hi ha estat implicat l’ajuntament de Sant Pere de Ribes que, segons ens han informat, tampoc ha estat un exemple d’agilitat en la resolució dels tràmits que li pertocaven.

El procés segueix endavant i la previsió és que en els propers mesos es faci efectiva l’obertura d’aquest espai.

El PSC local ha estat molt actiu en la protesta pública pel retard d’aquesta obertura. A vegades és interessant posar-se en contacte amb els responsables i preguntar com està el tema. Nosaltres ho hem fet. Ho vam fer quan estavem al govern municipal convidant la mateixa consellera al nostre municipi i ho hem fet ara. La cosa va endavant.

Interrogante-duda-pregunta2

 

Share Button