Gràcies a l’esforç de tots, els Plens es faran al Saló de Plens

posted in: notícies | 0
Share Button

Finalment, els plens continuaran al Saló de Plens de Ribes d’acord amb el que van demanar els ciutadans massivament en la campanya d’al·legacions. Volem agrair la participació ciutadana a la iniciativa que ha fet canviar el parer del Govern.
Ens refermem que el projecte proposat per l’anterior govern és la millor solució. Lamentem que el govern no vagi saber acceptar un projecte que estava explicat repetidament i que no havia tigut cap al·legació. El govern del PSC va voler utilitzar aquest tema per mostrar una capacitat de decisió unilateral, i després, gràcies a la pressió ciutadana, no ho ha pogut mantenir.
En qualsevol cas, estem contents del que s’ha aconseguit entre tots.Encara que de moment no es faci l’ampliació, aquesta possibilitat sempre podrà ser-hi en un futur. El saló de plens no serà un “record per sempre”, tal com deia la posta que va presentar al govern, continuarà sent una realitat.

plens2

Share Button