Sant Pere de Ribes per la millora del transport ferroviari

posted in: notícies | 0
Share Button

Tots hem estat testimonis o directament perjudicats pel caos que hi va haver dimarts a la xarxa ferroviària de rodalies. Pocs dies abans, el grup municipal de CiU-ViA havia elaborat una moció sobre la necessitat de millorar aquest servei que es portarà aprovació al Ple municipal de la setmana entrant.

La moció posa la taula els problemes de mobilitat que afecten els ciutadans de la comarca: avaries a la xarxa de trens, sobrecàrrega dels autobusos, uns peatges insuportables a Vallcarca, etc., problemes per als quals només s’han aconseguit millores puntuals com el sistema Expres.cat.

Des de CiU-ViA demanem que l’Ajuntament insti la Generalitat a emprendre accions necessàries per millorar el servei de rodalies; també, que insti l’estat a traspassar la gestió total de la xarxa i el finançament. Finalment demanem que les millores es facin en coordinació amb el territori.

Podeu accedir al text complet de la moció, que si cal modificarem perquè rebi el suport dels altres grups municipals.

Que tingueu un bon dia i arribeu a la feina o on vulgueu sense gaires contratemps.

viamuerta

Share Button