Contra el vandalisme i l’incivisme

posted in: notícies | 0
Share Button

Davant dels gravíssims fets vandàlics que han tingut lloc a l’Escola Santa Eulàlia, des de CiU-ViA volem manifestar la nostra consternació i aprofitar per condemnar l’incivisme i vandalisme creixent que hi ha al municipi i que afecta tant les propietats públiques i privades com el mobiliari urbà. Destrosses, pintades i altres accions degradants s’han convertit en una constant cada vegada més freqüent. Expressem la nostra total solidaritat amb les famílies i professionals afectats directament. Donem tot el suport al Govern Municipal en allò que faci, tant a nivell preventiu i de sensibilització com de control i seguiment per evitar que el fenomen continuï creixent. Més enllà de l’Ajutament també cal que els ciutadans, individualment i col·lectivament, siguem contudents davant d’aquests fets, manifestem que ens indignen i els denunciem si escau.

Share Button