Més de 700 al·legacions a favor del Saló de Plens

posted in: notícies | 0
Share Button

Lluís Giralt, representant de CiU-ViA, junt amb els representants d’UM9-CUP i ERC, va presentar ahir al registre de l’Ajuntament les més de 700 al·legacions que s’han recollit per mantenir els Plens al Saló de Plens de Ribes, on es porten a terme des de 1893 i a favor del manteniment del projecte d’ampliació d’aquest espai. El Govern no pot obviar aquesta demanda ciutadana. Presentar una al·legació no és com signar un paper: suposa tot un compromís administratiu que més de 700 ciutadans han subscrit. El termini per presentar-ne més individualment finalitza avui. Podeu descarregar l’al·legació d’aquí. Vegeu a continuació el reportatge que n’ha fet Canal Blau TV.

700 al·legacions per mantenir els plens al saló de plens històric de Ribes - Google Chrome

 

Share Button