Els Plens al Saló de Plens, acte reivindicatiu

posted in: notícies | 0
Share Button
Dissabte a les 12.30 h a la sala d’actes de Can Puig tindrà lloc l’acte reivindicatiu “Els Plens, al Salo de Plens”, organitzat conjuntament per CiU-ViA, UM9-CUP i ERC. Com sabeu, el Govern Local (PSC) amb el suport de PP i Fem Poble va acordar modificar el projecte de reforma de la Casa de la Vila per paralitzar l’ampliació de la Sala de Plens i relegar els Plens a una dependència funcional. Ribes té una magnífica Sala de Plens que s’ha utilitzat des de 1893. El projecte ha provocat indignació entre la ciutadania del municipi, especialment del nucli de Ribes.
Intervindran en l’acte:
-Joan López, arquitecte.
-Un historiador/a
-Josep Graells, representant d’ERC
-Tomàs Carandell, representant d’UM9-CUP
-Lluís Giralt, representant de CiU-ViA
Al llarg de l’acte es podran recollir formularis d’al·legacions personals perquè tots els ciutadans que vulguin puguin expressar la seva oposició a aquest desaforat projecte.
plens
Share Button