Lluís Giralt tanca campanya amb música i un sopar popular

posted in: notícies | 0
Share Button

Un concert amb l’Esteve Molero Jazz Quartet i un sopar a la plaça Marcer posaran punt i final a la campanya de CiU-ViA.

Lluís Giralt i l’equip de CiU-ViA posaran punt i final a la seva campanya electoral de manera festiva el proper divendres 22 a la plaça Marcer de Ribes. L’acte començarà a les 19.45 h amb l’actuació de jazz de la formació del conegut músic ribetà Esteve Molero, que oferirà un espectacle musical d’alt nivell. A les 20.45 h i per només 2 euros començarà el sopar popular amb botifarres a la brasa i pa amb tomàquet. Durant tota la tarda, hi haurà un village amb carpes i parades en què els candidats estaran a disposició dels ciutadans per aclarir-los dubtes i rebre els seus suggeriments.

Amb aquest acte, Lluís Giralt i el seu equip tancaran una campanya en què han destacat la voluntat de donar continuïtat al projecte que han iniciat en els darrers 20 mesos al Govern municipal, un projecte que ha volgut prioritzar el suport social als que més pateixen la crisi i la millora de places, carrers i edificis públics, que feia massa anys estava pendent, a més d’una aposta decidida per la dinamització econòmica. Tot plegat, afirma Lluís Giralt, amb una clara vocació de diàleg amb tothom, en la línia que va permetre el canvi de govern.

pinborr

Share Button