¿Què pensen els candidats de CiU-ViA?

posted in: Uncategorized | 0
Share Button

Careta vídeo

Hem renovat la pàgina dedicada a les Converses amb els candidats, per a que pugueu triar i remenar entre els fragments de les entrevistes. Si teniu curiositat per saber què pensen els candidats de CiU-ViA sobre un tema concret, o al revés, si voleu conèixer les aportacions d’un membre en particular de la candidatura, podeu navegar entre els diferents fragments de vídeo amb tota comoditat i conèixer amb profunditat la gent de CiU-ViA.

Segur que coneixeu el vídeo-entrevista a en Lluís Giralt conduït pel periodista Esteve Molero, i també el vídeo de converses amb els candidats de CiU-ViA. Ara podeu, si ho voleu, posar atenció als aspectes concrets o als candidats a nivell individual. En definitiva, podeu conèixer què pensen els membres d’una candidatura que vol continuar transformant i millorant el municipi ¡Estan a la vostra disposició!.

Podeu accedir a la pàgina de  Converses amb els candidats a través d’aquest enllaç.

 

 

Share Button