Consolidar la política social i millorar l’espai públic, prioritats de Lluís Giralt si renova l’alcaldia

posted in: notícies | 0
Share Button

lluis_molero

 

 

 

CiU-ViA celebra el seu acte central de campanya en un ambient amable i festiu a la plaça Marcer

Giralt recorda la feina feta i aposta pel diàleg i la continuïtat del Govern

La candidatura de CiU-ViA va celebrar ahir diumenge l’acte central de campanya a la plaça Marcer. Lluís Giralt va reivindicar-hi la feina feta al govern i va expressar la voluntat de donar-hi continuïtat posant com a prioritats la consolidació de la política social i la millora de places, carrers i espais públics en general. Així mateix, va destacar la clara vocació de CiU-ViA de diàleg per aconseguir la continuïtat del projecte de govern actual.

L’acte va tenir lloc en un format distès i allunyat dels mítings convencionals en una plaça Marcer molt animada, amb nombrosa presència de ciutadans que es van acostar encuriosits al Village que hi va construir CiU-ViA.

Giralt va explicar les seves propostes en una conversa informal amb el periodista Esteve Molero i va aprofitar per demanar la confiança als ciutadans. Al llarg de l’acte, els membres de la candidatura de CiU-ViA van estar presents en els diversos estands i parades temàtiques en què els ciutadans van poder-los plantejar dubtes i transmetre propostes i inquietuds.

També es va construir un puzzle gegant que simbolitzava la diversitat del municipi i el projecte de futur per a Sant Pere de Ribes que encapçala Lluís Giralt, una performance amb participació dels candidats i de ciutadans presents a l’acte.

IMG_20150517_200923010.jpg - Lector de fotos de Picasa

Share Button