Diumenge, de 18 a 20 h serem a la plaça Marcer amb #LluísGiralt. T’hi esperem!

posted in: notícies | 0
Share Button

Diumenge, 17 de maig, pots visitar-nos a la plaça Marcer. En un ambient agradable i relaxat, els candidats de CiU-ViA i Lluís Giralt estaran a la teva disposició per aclarir dubtes, escoltar propostes i explicar-te el programa. Hi haurà petites xerrades temàtiques, taules per recollir materials i un ambient amable. Des del primer dia, Lluís Giralt i el seu equip han apostat per la proximitat, per escoltar-te. El nostre acte final de campanya no serà un míting massiu sinó una bona estona, en un lloc preciós i un moment increïble: un diumenge de primavera, just abans que el Barça es proclami campió. Amb orenetes i la promesa que l’estiu s’acosta. Per part nostra no hi haurà promeses sinó compromisos. No hi haurà proclames sinó propostes. I molta determinació per millorar el dia a dia de Sant Pere de Ribes. Ens encantarà trobar-t’hi!

I recorda-ho. Si vols que res s’aturi, que el projecte de municipi que hem encetat entre tots continuï, vota Lluís Giralt. Un alcalde per a tu i per fer camí. Continuem avançant!

 

Acte central de campanya

 

 

 

 

Share Button