#propostes: Un bus Exprés.cat connectarà directament Ribes i les Roquetes amb Barcelona

posted in: notícies | 0
Share Button

Lluís Giralt va presentar el passat dimecres un programa electoral pensat per governar. Ho va fer al costat de Ricard Font, membre de CiU i Secretari d’Infraestructures del Govern. Ambdós van explicar que un autobús de la línia Exprés.cat unirà directament els dos principals nuclis del municipi amb Barcelona i que un sistema de transport públic a demanda donarà cobertura a les urbanitzacions i nuclis aïllats. Les dues mesures arribaran abans d’acabar l’any, segons ha avançat CiU.

Del programa, Lluís Giralt va destacar que es basa, principalment, en l’atenció a les situacions de necessitat social, la promoció econòmica, l’aprofundiment en la participació de persones i entitats, i la millora de els equipaments i la via pública.

Giralt va explicar com s’havia elaborat el programa electoral, en base a les aportacions ciutadanes mitjançant els canals que CiU-ViA ha posat a disposició per fer propostes, i sobretot en base a l’experiència i coneixement dels 20 mesos al govern del municipi, que segons ha explicat els ha permès dissenyar un programa de govern realista i sorgit de la voluntat de continuar canviant les coses al municipi per anar a millor.

Quant a les millores en el transport, Font va recordar que seran una realitat a la tardor alhora que va valorar i celebrar la capacitat de diàleg de Lluís Giralt i la insistència amb què s’ha adreçat a la Generalitat per demanar millores en el transport. Font va aprofitar per descartar línies regulars entre urbanitzacions perquè anirien buides i acabarien sent insostenibles i va anunciar el sistema sota demanda, amb serveis semblants al taxi, però preus propis d’autobús.

Consulteu el programa per temes i interessos.

eix-lluis-giralt-i-ricard-font-61135

Share Button