#FeinaFeta: Millorant els espais públics i recuperant equipaments

posted in: notícies | 0
Share Button

Des de l’equip de govern hem posat molta atenció a millorar l’estat de la via pública, que necessitava una intervenció urgent, així com a recuperar per a la ciutadania els equipaments que feia massa anys que s’havien deixat perdre per part de l’anterior govern.

Amb les obres del Pla de Reactivació hem arreglat problemes pendents des de feia anys

Un dels elements centrals del Pla de Reactivació Local que hem impulsat ha estat la realització d’un gran nombre d’obres i intervencions a la via pública per tal d’arreglar problemes que feia massa temps que estaven pendents de solucionar. Aquestes intervencions han consistit en una sèrie d’actuacions a la via pública, en matèria de  enllumenat, jardineria, neteja viària, clavegueram i xarxa d’aigua, pavimentació i accessibilitat. Entre les intervencions realitzades destaquenles d’accions de millora de la pavimentació asfàltica al tot el municipi, la supressió de barreres arquitectòniques en les cruïlles de les Roquetes, rebaixant l’alçada de les voreres i dotant-les de rampes per fer-les més accessibles, l’estabilització del talús de la Timba de Can Quadres, amb les quals s’ha previngut de futurs despreniments sobre la carretera, i l’arranjament del camí de Puigmoltó que ha d’unir Ribes i les Roquetes.

Comencen les obres de la Casa de la Vila

El passat mes d’abril van començar les obres de rehabilitació de la Casa de la Vila, que es va haver de deixar d’utilitzar a causa d’una infestació de corcs que va obligar a traslladar els serveis municipals. Desprès d’un període d’exposició pública del projecte, en el que els ciutadans van poder veure la proposta de rehabilitació i reforma de l’edifici, el govern municipal va aprovar finalment l’adjudicació de les obres i el contracte va ser signat. Les obres formen part del Pla de Reactivació Municipal itindran una durada prevista d’un any, al cap del qual s’haurà resolt el problema dels corcs i Sant Pere de Ribes comptarà amb una Casa de la Vila totalment renovada i funcional per al servei al ciutadà.

Hem desencallat la rehabilitació del Local

On hi havia un equipament brut i donant imatge de decadència, des de l’equip de govern hem volgut recuperar aquest espai amb l’objectiu que Ribes torni a comptar amb un centre cívic de referència, que pugui acollir activitats culturals i lúdiques de tot tipus tal i com havia fet en el passat. Així, el passat desembre varen començar les tasques per rehabilitar el Local, en el marc del Pla de Reactivació Municipal, amb l’objectiu de recuperar aquest espai desprès de 10 anys tancat. Aquestes primeres tasques consistien en accions de neteja i pintura, un primer pas imprescindible per tal de realitzar les obres que seguirien a continuació. Aquests primers treballs han anat seguits d’accions més especialitzades, com l’estabilitat estructural, la recuperació de l’estanquitat, la supressió de barreres arquitectòniques, i la posada a normes en tots els aspectes.

Les Roquetes recuperarà el seu Teatre Municipal

Des de l’equip de govern hem començat a treballar en el projecte de rehabilitació del Teatre Municipal de les Roquetes, amb l’objectiu de recuperar aquest equipament per al seu ús per part dels ciutadans. El projecte es troba en una fase inicial, i per a la seva elaboració s’ha comptat amb la implicació de les entitats de les Roquetes.

Teatre Municipal

 

Trobareu aquesta informació i moltes d’altres al butlletí #FeinaFeta. Podeu descarregar-lo o bé, si voleu que us el portem a casa, demanar-lo.

 

Share Button