Vols saber com és Lluís Giralt a curta distància? Mira el vídeo!

posted in: notícies | 0
Share Button

Careta vídeo
Com és en realitat Lluís Giralt? Què pensa del fet de ser alcalde? Quines són les seves prioritats? Quins creu que són els principals problemes del municipi? Com es vol relacionar l’alcalde amb els ciutadans? Per què Eliseu Blanch es posa en política? Què pensa Albert Bonet dels joves? Com veu Ester Morales la política? Com entén el diàleg Núria Giralt? Per a què serveix la política segons Albert Bernadàs? Aquestes i moltes altres qüestions tenen resposta en els vídeos “Converses amb Lluís Giralt i els candidats de CiU-ViA” en què el periodista i músic Esteve Molero treu tot el suc dels membres d’una candidatura que vol continuar transformant i millorant el municipi. En aquest moment ja hi pots trobar la conversa sencera amb Lluís Giralt, amb el seu punt de vista sobre les qüestions més importants. I cada dia hi trobaràs més coses… ja ho veuràs! Ah i si coneixes algú que no pot connectar-se a Internet i ho vol veure, cap problema. Li portarem a casa. Només ens ho has de dir!

Share Button