#FeinaFeta: La dinamització econòmica, una prioritat

posted in: notícies | 0
Share Button

Reactivació econòmica

La dinamització de l’economia del municipi ha estat una prioritat, i per això hem pres mesures com el Pla de Reactivació Municipal, amb el qual hem creat ocupació, o les accions per informar les empreses del municipi sobre els concursos públics, a banda del suport als sectors econòmics del municipi. Totes elles, accions per lluitar contra l’atur i ajudar a fer rodar l’economia de Sant Pere de Ribes.Comparteix-ho amb Whatsapp

El Pla de Reactivació Municipal enguany dóna feina a una cinquantena d’aturats

En el marc del Pla de Reactivació Municipal hem impulsat plans d’ocupació lligats a diversos programes d’actuació en benefici del municipi. En aquest 2015, aquests programes inclouen la creació de 54 llocs de treball de diversos tipus, en contractes de sis mesos i destinats a persones de Sant Pere de Ribes en situació d’atur. Les places per enguany inclouen persones que han treballen i treballaran com a agents cívics, monitors de medi ambient,  acompanyants de persones en situació de dependència, auxiliars administratius, peons que han realitzat tasques en escoles i equipaments municipals, treballadors de suport en l’àrea d’informàtica, i peons que realitzen tasques relacionades amb obres, jardineria i neteja.

Treballem perquè les empreses proveïdores de l’Ajuntament siguin del municipi

Com a part de les accions per dinamitzar l’economia local, hem pres mesures perquè les empreses de Sant Pere de Ribes puguin participar en els processos de licitació i adjudicació d’obres i serveis per a l’Ajuntament.  Aquest procés va començar amb una reunió amb empresaris i professionals autònoms, on es va informar dels projectes que es realitzarien en el marc del Pla de Reactivació Municipal i als quals podrien optar. Més enllà d’aquestes accions d’informació, hem actualitzat el registres d’empreses locals, per tal de poder establir una sistemàtica d’informació regular a les empreses del municipi a fi que puguin presentar-se als concursos i licitacions, amb l’objectiu de facilitar que les empreses proveïdores de l’Ajuntament siguin de Sant Pere de Ribes en la mesura possible.

Col·laborem amb els comerços del municipi

Volem que Sant Pere de Ribes sigui un lloc on viure-hi, i per això hem treballat per potenciar el comerç local, ja que el comerç de proximitat és un actiu que dona vida al poble. Un exemple d’això és el suport que hem donat a les campanyes de promoció dels comerços del municipi, com la que van realitzar les associacions de comerciants del municipi de cara a les passades festes de Nadal, orientada a subratllar els valors del comerç local com la qualitat, la proximitat i la confiança.

 

Share Button