Lluís Giralt presenta una llista electoral representativa de la diversitat del municipi

posted in: notícies | 0
Share Button

El candidat de CiU-ViA va donar a conèixer les 26 persones que l’acompanyaran en les properes eleccions municipals per continuar l’acció de govern començada en l’actual mandat

Presentació a les Roquetes

Lluís Giralt va presentar el passat 29 d’abril a l’edifici institucional de la Vinya d’en Petaca, a Les Roquetes, les 26 persones de la llista que encapçala junt amb el roquetenc Eliseu Blanch, que també va intervenir en l’acte. Giralt va elogiar els membres d’una candidatura que combina renovació i experiència, que és representativa de la diversitat del municipi i que compta amb persones preparades per donar continuïtat a l’obra de govern començada els darrers 20 mesos.

Davant un nombrós públic, Lluís Giralt també va posar en valor la voluntat de treball de l’equip amb què concorre a les eleccions i la il·lusió compartida per millorar les condicions de vida i els serveis de Sant Pere de Ribes. Així mateix, va reivindicar la feina feta durant el període de govern amb participació de CiU-ViA i el canvi que ha portat al municipi tant d’estil com de resultats, i ho va contrastar amb el discurs negatiu i de joc brut del PSC.

El candidat a l’alcaldia de CiU-ViA va fer referència també a la qüestió dels pactes postelectorals, que al seu entendre seran molt necessaris quan tot apunta a un consistori més fragmentat i amb més partits, i va posar de manifest la capacitat que ha demostrat l’equip de CiU-ViA de negociar i pactar amb tothom, posant d’exemple el fet d’haver pactat la formació del govern amb UM9 i ICV. El candidat de CiU-ViA va recordar que en la propera legislatura aquesta capacitat de pacte i d’arribar a acords serà més necessària que mai.

En la seva intervenció, el roquetenc Eliseu Blanch va subratllar el compromís que suposa formar part d’una llista electoral, i com això demostra la implicació i la il·lusió amb un projecte polític, especialment en uns moments en què l’activitat política no és ben valorada per molta gent.

La llista està formada per les persones següents::

1-Lluís Giralt. 51 anys. Enginyer tècnic agrícola i enòleg. Fundador de ViA i alcalde de Sant Pere de Ribes.
2-Eliseu Blanch. 43 anys. Empresari del sector metal·lúrgic, membre dels Castellers de Les Roquetes i la Comissió de Festes de Les Roquetes.
3-Esther Morales. 45 anys. Llicenciada en Econòmi­ques. Subdirectora general al Departament d’Econo­mia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.
4-Núria Giralt. 47 anys. Llicenciada en Geografia i Història, ensenyant de català i propera al món de la investigació històrica local.
5-Albert Bernadàs. 58 anys. Infermer a l’Hospital Sant Camil. Vinculat al món assistencial.
Regidor entre 2007 i 2013.
6-Xavier Coll. 39 anys. Encarregat de comerç a Les Roquetes. Vinculat al moviment associatiu i cultural del municipi.
7-Albert Bonet. 25 anys. Estudiant de Ciència Política i d’Administració i Finances. Conseller Nacional de la JNC, ha estat monitor de lleure.
8-Eva Rosell. 49 anys. Arquitecta, vinculada al moviment veïnal de la urbanització Can Lloses-Can Marcer.
9-Josep Juliachs. 57 anys. Diplomat en Ciències Empresarials, treballador en una entitat financera i vinculat al món del voluntariat social.
10-Ramona Cubero. 49 anys. Administrativa. Regidora del Govern Municipal. Vinculada durant anys a les associacions de mares i pares.
11-Patricia Vila. 28 anys. Treballadora al Mercat Muni­cipal de Les Roquetes i estudiant de Relacions Laborals i Ocupació.
12-Josep Maria Carrión. 54 anys. Llicenciat en Dret i ad­vocat a Vilanova i la Geltrú, ha estat membre de la junta del Col·legi d’Advocats.
13-Montserrat Jacas. 55 anys. Tècnica especialista en anàlisis clíniques, treballa al Consorci Sanitari del Garraf.
14-Albert Roig. 56 anys. Mecànic d’automoció, vinculat als balls populars. Ha estat membre de la junta de la Co­ordinadora de Bastoners de Catalunya.
15-David Company. 50 anys. Veí de Can Macià. Empre­sari del sector alimentari. Vinculat a les associacions de comerciants i hoteleres del Garraf.
16-Josep Ma. Perelló. 51 anys. Informàtic i petit empre­sari. Ha format part de moviments cívics i associacions de pares i mares d’alumnes.
17-Núria Mestre Casas. 34 anys. Llicenciada en Ciències Polítiques, treballa a la Diputació de Barcelona. Regidora del CiU-ViA del 2007 al 2013.
18-Mercè Soler. 45 anys. Diplomada en Treball Social, tre­balla a l’Administració Pública en temes de gestió cultural.
19-Albert Guillaumes. 22 anys. Estudiant d’Enginyeria de la Construcció, monitor d’esplai i autor del web “Arxiu electoral de Sant Pere de Ribes”.
20-Marcos Gordaliza. 41 anys. Empresari de serveis al sector aeronàutic, vinculat al món de l’esport i regidor d’Esports i Sanitat des de 2013.
21-Josep Rius. 30 anys. Mestre i director de centre es­colar, vinculat al món associatiu i el teatre amateur. Re­gidor de Cultura i Joventut des de 2013.
Suplents:

22-Marta García. 37 anys. Tècnica especialista en anàli­sis clíniques, treballa al Consorci Sanitari del Garraf. Vin­culada a l’educació en el lleure.
23-Enric Pérez. 77 anys. Jubilat. Compromès amb inicia­tives de voluntariat a l’Hospital Residencia de Sant Camil.
24-Eulàlia Miret. 45 anys. Responsable de l’Arxiu de l’Ins­titut d’Estudis Catalans i de la Fundació Mercè Rodoreda.
25-Claris Calders. 45 anys. Assessor d’empreses i enti­tats en matèria d’implantació de la Llei de protecció de dades.
26-Maria Vidal. 84 anys. Jubilada. Vinculada a l’expres­sió artística com a escultora i ceramista

Share Button