Salutació de Lluís Giralt al programa de la Festa Major de les Roquetes

posted in: articles | 0

Benvolguts roquetencs i roquetenques

Estem de Festa Major. Santa Eulàlia 2015. Com cada any i des de en fa ja un bon grapat, a mitjan febrer revivim la voluntat de trobar-nos per gaudir la festa. Una festa major que no vol perdre l’esperit amb què uns veïns de Roquetes la van pensar i iniciar, que no para de créixer i que s’ha sabut adaptar als moments que vivim. Igual que les Roquetes creix i es modernitza sense perdre les arrels, la festa també ho fa.

El nostre poble dóna un valor ben especial a les festes. Es viuen moments d’alegria, cultura i celebració, però també és un símbol d’identitat d’una comunitat que vol ser viva i activa. Fer real aquesta voluntat compartida és possible gràcies al treball dels organitzadors i de les persones que hi participen activament.

Des de fa mesos des de les entitats, des de l’Ajuntament, s’ha treballat per tenir una bona festa. Tot s’ha posat a punt. I es fa des de la il·lusió, amb el convenciment que passarem junts bons moments.

Des del goig que tinc de ser el vostre alcalde, un sincer agraïment, doncs, a totes les persones i col·lectius que han treballat per a què tinguem una molt bona Festa Major de Santa Eulàlia 2015. Vull convidar-vos-hi a tots. La vostra participació l’enriqueix. El sentir-nos comunitat, veïns, en moments difícils com els que estem vivint, és un valor que s’agraeix.

Que tingueu doncs, tots i totes, una bona Festa Major de Santa Eulàlia.

Santa Eulàlia 2015
Santa Eulàlia 2015
Share Button