A Europa, Junts per Catalunya. A #spribes, Construïm

A Europa, Junts per Catalunya. A #spribes, Construïm

posted in: notícies | 0
Share Button

comunicat_municipals_europa

El proper dia 26 de maig estem cridats de nou a les urnes per escollir els nostres representants tant a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes com al Parlament Europeu.

Per a les eleccions al Parlament Europeu, des de PDeCAT-VIA i com no podria ser d’altra manera, donem tot el suport a Junts per Catalunya-Lliures per Europa, la llista del President Puigdemont.

Pel que fa al nostre municipi ja fa mesos que els associats i simpatitzants de PDeCAT-VIA de Sant Pere de Ribes vam decidir, per unanimitat, que volíem treballar amb els veïns i veïnes per impulsar una llista unitària i transversal a nivell local, recollint així la voluntat de bona part de la societat, que demanda la unitat del sobiranisme.

Tant el PDeCAT com VIA ens vam afegir a un projecte que, seguint la crida a la unitat del nostre President, garantís un govern local que treballi pel nostre poble i pel nostre país. En el cas de Sant Pere de Ribes la única manera de guanyar l’alcaldia es mitjançant la suma d’esforços en una candidatura conjunta ja que la fórmula pel repartiment de regidors fa inviable que, pactes postelectorals, siguin els que determinin la composició del govern. Tret que la suma de regidors dels partits del bloc del 155, o que qualsevol d’ells tinguin majoria absoluta, CONSTRUÏM té altes probabilitats de poder formar govern. Per tant, només superant al PSC en nombre de vots tenim opció a governar, i ho hem tingut clar des del primer moment.

Aquest treball conjunt ha donat com a resultat la candidatura CONSTRUÏM de la qual en formen part els nostres associats i simpatitzants i s’han integrat els nostres candidats amb la il·lusió d’un projecte guanyador i per la qual demanem el vostre vot en les eleccions a l’Ajuntament.

Per tant, el nostre missatge és clar:

Per EUROPA votem JUNTS x CATALUNYA-LLIURES PER EUROPA, la llista del MHP Puigdemont

Per l’AJUNTAMENT de Sant Pere de Ribes votem CONSTRUÏM

comunicat_municipals_europa_2 comunicat_municipals_europa_3

Share Button