Proposem una llista unitària i transversal

posted in: Uncategorized | 0
Share Button

A un any mal comptat de les eleccions municipals, arriba el moment de plantejar accions en clau de municipi. És per això que des de PDeCAT-ViA, ens disposem a oferir a altres formacions de Sant Pere de Ribes, la possibilitat, i sobretot, la necessitat, de presentar una llista unitària i transversal, donada la llarga, repetitiva i invariable gestió dels diferents governs socialistes, aquest darrer sense cap projecte sòlid al darrere. La cooperació, el treball conjunt i la integració de projectes, molts d’ells comuns, entre les diferents forces polítiques municipals, és una bona fórmula per poder desencallar el nostre poble, podent fer el gir adequat a aquesta insana gestió política que patim.
El moment ho requereix, i aquesta ha estat la voluntat de la nostra formació, ja des del moment que vam proposar una moció de censura per crear un govern alternatiu, que fos capaç de millorar la gestió municipal que els veïns i veïnes es reben.

Conscients de les mancances i potencialitats del municipi, però també per la situació d’emergència nacional que vivim, serà vital el treball conjunt de les forces independentistes i de les que defensen el dret a decidir.

Share Button