Per què no hem anat avui al Ple Municipal de Sant Pere de Ribes?

posted in: notícies | 0
Share Button

Comunicat conjunt de PDeCAT-ViA, ERC i UM9

Davant fets ocorreguts ahir dilluns 16 d’octubre, en un capítol més de la repressió brutal que està patint la societat catalana, amb l’empresonament dels presidents de l’ANC i Omnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart des de els nostres grups municipals hem demanat a primera hora del matí la possibilitat d’ajornar el Ple Municipal previst per avui 17 d’octubre, com a resposta i en forma de protesta, i oferint buscar i adoptar una possibilitat de que es realitzes el Ple Municipal en els propers dies sense que això afectes el desenvolupament normal de l’Ajuntament. L’oposició del grup municipal del Partit Popular i el silenci còmplice del govern ha obert un període de discussió entre els portaveus dels grups de l’oposició sobre les diferents visions que ha derivat en un no acord. Davant d’això, el Govern municipal ha acabat decidint no atendre a la demanda d’aturar l’activitat institucional en forma de protesta davant l’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, i simplement reduir el format del Ple eliminant un gruix dels punts de l’ordre del dia.
Finalment, constatant la manca de sensibilitat i voluntat del Govern Municipal del PSC, amb el suport del PP, hem decidit no assistir al Ple Municipal.
Volem aprofitar per fer la nostra enèrgica denuncia als empresonaments de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, així com a tota la repressió que l’Estat Espanyol esta desplegant sobre Catalunya generant un autèntic estat d’excepció. En aquest sentit, animem a la ciutadania a participar de les mobilitzacions que des de diverses organitzacions i entitats s’estan proposant.
Perquè els volem a casa! Perquè ens volem lliures! #LlibertatJordis
PdeCAT-ViA, ERC, UM9

WhatsApp Image 2017-10-17 at 21.27.09

Share Button