CiU-ViA #SPRibes davant la situació dels refugiats a Europa

posted in: notícies | 0
Share Button
L’arribada massiva de refugiats sirians a Europa i les tràgiques circumstàncies que han afectat aquest col·lectiu en les últimes setmanes han posat en evidència les institucions i els governs comunitaris i la solidaritat entre els estats de la Unió. Al mateix temps, però, han mostrat que la societat europea no és insensible i està forçant els seus mandataris a adoptar mesures d’acolliment. El Govern de Catalunya i els ajuntaments catalans, sensibles al clamor popular, també estan impulsant mecanismes i formulant propostes que valorem positivament.
Davant d’aquestes circumstànies, CiU-ViA donarà suport a les iniciatives que s’impulsin des del Ple municipal pel que fa a l’acollida de refugiats a Sant Pere de Ribes en la línia impulsada per la Generalitat i les entitats municipalistes. Ens posem a disposició del Govern Municipal per tot el que pugui necessitar en relació a aquesta qüestió.
refugees_welcome
Share Button