El canvi ha valgut la pena. Continuem avançant!

posted in: Uncategorized | 0
Share Button

Des que ens vam incorporar al govern el setembre de 2013, hem treballat per portar un canvi al municipi. I aquest canvi ja es nota.

Del tarannà autoritari i la inèrcia burocràtica hem passat al diàleg amb tots els sectors socials del poble i a una visió general de la gestió municipal que ha permès accions transversals tan efectives com el Pla de Reactivació.

De la inexistència d’espais públics hem passat a la rehabilitació del Local, ja iniciada, i del teatre de les Roquetes, a punt de començar; del caos de Garraf Promocions hem passat a una gestió raonable de l’habitatge; d’una Casa de la Vila corcada i deixada hem passat a l’imminent inici de les obres per rehabilitar-la; d’uns carrers i unes vies públiques malmeses hem passat a fer millores importants com les que es fan als carrers de les Roquetes o en llocs tan problemàtics com el tomb de can Quadres a Ribes; d’una política de promoció econòmica decorativa hem passat a un contacte permanent amb comerciants i empresaris.

I, sobretot, hem passat d’una visió merament administrativa dels serveis socials a un compromís clar amb els sectors més desafavorits, amb un Consell Social Municipal basat en principis de justícia social i efectivitat en la gestió.

Aquesta és la feina que hem començat i a la que volem donar continuïtat. Per avançar en participació i implicació de la societat civil, per potenciar les polítiques socials al costat dels més castigats per la crisi, per impulsar una millora global dels espais públics, i per aprofundir en la dinamització econòmica i la creació d’ocupació.

Perquè sigui així, l’única fórmula és la que ha permès el canvi: El diàleg i la negociació franca i oberta. El trencament d’antics prejudicis. L’obertura, la transparència i el compromís. Aquesta és la nostra aposta.

Per continuar avançant, vota Lluís Giralt.

Share Button