#propostes: Un municipi culturalment vibrant

posted in: Uncategorized | 0
Share Button

L’activitat cultural és senyal d’un municipi viu i per això volem potenciar-la i reforçar-la, guanyant en equipaments i recursos a ser utilitzats per les entitats culturals, i també implicar aquestes entitats en el disseny i l’aplicació de les polítiques culturals, en la línia que hem començat els darrers 20 mesos. Tot això mentre continuem posant en valor el nostre patrimoni històric material i immaterial, per gaudir-lo els ciutadans i com a actiu turístic del municipi.

 

 

Les nostres propostes més destacades:

  • Seguirem implicant les entitats culturals donant-los més protagonisme en la gestió d’espais i l’organització dels esdeveniments.
  • Impulsarem el Consell de Cultura com a òrgan de participació en la definició de les polítiques culturals del municipi.
  • Redefinirem els usos del conjunt d’equipaments cívics i culturals mitjançant el contacte amb els veïns i les entitats, per donar resposta a les necessitats reals de la ciutadania.
  • Continuarem la política de millora i projecció del patrimoni cultural, tant públic com privat, perquè esdevinguin actius culturals i continuarem els treballs que s’ha començat amb l’Ermita de Sant Pau i el Castell.
  • Continuarem la política de diàleg amb tots els actors culturals del municipi per tal de reforçar i dinamitzar la xarxa que fa possible tirar endavant el cicle festiu.
  • Reforçarem i donarem suport a l’activitat cultural lligada a les activitats creatives i artístiques, buscant un dinamisme cultural de qualitat més enllà del cicle festiu i que pugui tenir lloc en tots els nuclis i urbanitzacions.
  • Continuarem promocionant el municipi a partir de valors culturals propis com el nostre nucli medieval, l’Autòdrom i el patrimoni barroc, americano i modernista, les nostres celebracions o la xarxa comercial i associativa que ens enorgulleix.

Per veure el nostre programa complet, feu clic aquí.

 

 

Share Button