Divendres presentem la candidatura de Lluís Giralt. T’hi esperem!

posted in: notícies | 0
Share Button

Divendres 10 d’abril a les 19.30 h presentarem la candidatura de Lluís Giralt a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes. Serà a la sala d’actes de Can Puig. A més de la presència del nostre alcaldable, donarem a conèixer les persones que formaran part del seu equip i les línies mestres d’un programa que estem elaborant amb l’ajut de moltíssima gent, que des de fa força dies, s’estan posant en contacte amb en Lluís.

Volem donar continuïtat al projecte de canvi que vam encetar fa vint mesos, que està començant a donar fruits i que ha suposat un gir radical en el funcionament de l’Ajuntament. Si vols que aquesta nova manera de fer basada en el diàleg i l’entesa segueixi, t’esperem a Can Puig.

Recorda que si ens vols fer arribar propostes o quedar amb en Lluís Giralt per comentar-li qualsevol cosa, només has d’enviar un whatsapp al 617 683 342 o utilitzar qualsevol de les vies que trobaràs al web lluisgiralt.cat. També ens pots seguir a Facebook i Twitter.

Pancarta de l'acte de presentació
Pancarta de l’acte de presentació
Share Button