Vols ajudar en Lluís Giralt a la campanya electoral?

posted in: notícies | 0
Share Button

S’acosten les eleccions i els que donem suport a Lluís Giralt escalfem motors. Estem preparant la campanya electoral, elaborant el programa, dissenyant el calendari i, sobretot, formant un equip.

Perquè el més essencial per encarar unes eleccions són les persones. Per això et convidem a unir-te a l’equip d’en Lluís per treballar plegats i aconseguir un bon resultat. Si creus que el canvi que hem fet a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha estat positiu i que cal seguir avançant, col·laborant en la campanya d’en Lluís pots ajudar-hi molt.

Com pots col·laborar? De diverses maneres: tant des de casa teva ajudant a difondre el nostre missatge, com donant un cop de mà al local de CiU-ViA, o participant activament en la campanya al carrer (penjant cartells, repartint materials, etc.). Tria l’opció que més t’agradi, qualsevol suport serà molt benvingut perquè tot suma i tot compta.

Si treballem per donar a conèixer el nostre projecte entre la ciutadania, junts aconseguirem el millor resultat possible i consolidarem un projecte de futur per al municipi que ja hem començat a tastar i que ens il·lusiona.

Pots apuntar-te com a col·laborador aquí, fer-nos un whatsapp al 617 683 342 o escriure’ns a lluisgiralt@ciu.via-santperederibes.cat. I recorda que també esperem les teves propostes.

Lluís Giralt

Share Button