Queda amb en Lluís Giralt

posted in: notícies | 0
Share Button

En Lluís Giralt i el seu equip es preparen per concórrer a les eleccions municipals del 24 de maig. És hora de fer un programa electoral que inclogui les millors idees i propostes. Per aconseguir-ho només hi ha una via: escoltar la gent. I en això en Lluís hi té llarga experiència. En aquesta ocasió, a més, està disposat a reunir-se amb tu per conèixer de primera mà com ho veus i què et preocupa.

Vols quedar amb en Lluís Giralt? Envia un whatsapp al 617 683 342 o utilitza qualsevol de les opcions de contacte que trobaràs en aquesta pàgina. És ben fàcil!

Ara bé, si tens propostes concretes i ens les vols fer arribar directament, aquest web és casa teva i tens un formulari per fer les propostes que vulguis. En Lluís Giralt i el seu equip les estudiaran i les treballaran a l’hora d’elaborar el programa.

La millor política és la que es fa des de la proximitat a la ciutadania. Queda amb en Lluís Giralt. T’escoltarà.

carru05

Share Button